Royal Game Club – free course in game development

As mentioned at the INDIETAW jam, here’s a free offer to work on games and game development, and learn from the likes of industry veterans such as Michael Valeur, of Deadline Games fame. Read on below (in Danish, sorry – contact Soren for more info in English if you’re interested)

Drømmer du om at arbejde med spil. Finde ud af hvordan de fungerer, hvordan ideerne udvikles og hvordan de kan realiseres? Så er Royal Game Club spiludviklingskursus på AFUK noget for dig. Vi arbejder med brætspil, computerspil, rollespil og gamification.

Kursusstart: mandag d. 20 august  kl. 10.00 – Kurset varer til d. 20 december.
Pris: Kurset er et pilotprojekt, og derfor gratis.
Sted: AFUK Enghavevej 82B – lige ved siden af Enghave station.
Tid: Vi arbejder alle ugens hverdage fra 10:00 til 16:00

Spiludviklingslinien er for dig, der elsker spil, men er interesseret i at prøve kræfter med at skabe dine egne spil eller ruste dig til at uddanne dig til en karriere i spilbranchen

På spiludviklingslinien arbejder vi sammen med AFUKs øvrige linier. Der giver os mulighed for at afprøve spil ideer og modtage seriøs kritik fra andre der arbejder kreativt.

Kursets pensum vil bl.a. omfatte: Adventure, Art & Serious games, Børnespil, Horror, Lyd og musikspil, Socializing games, Thrillers og War games.

Spillinien retter sig bredt mod dem, der vil i gang med at lave brætspil, overvejer at gå ind i computerspilsbranchen eller gerne vil arbejde med gamification indenfor forskellige former for formidling.

Der vil være undervisning i at sammensætte gameplays og designe spiloplevelser, men også mere praktiske opgaver, der lærer dig det grundlæggende spil håndværk. Hvordan laver man et designdokument til et computerspil? Hvordan bruger man sensorer ved et live spil? Hvordan laver man et brætspil? Og endelig spiller og analyserer vi en masse traditionelle spil, computerspil og rollespil. Hvad er det egentligt der sker – når et spil virker?

Undervisere:

Michael Valeur, forfatter og interaktiv konceptudvikler.
PJ, Peter Josef Kuczynski, spiludvikler og iværksætter
Søren A. Olsen, art director og producer.

Gæstelærere, samt undervisere fra AFUK.

For yderligere information og tilmelding:
Søren A. Olsen
+45 2325 5604
soren@olsen.dk